Ο θρυλικός Ντίνο Τζοφ, ανέφερε πως για εκείνον ο καλύτερος τερματοφύλακας του Μουντιάλ είναι ο Γιασίνε Μπόνο του Μαρόκου.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και θρύλος της Ιταλίας, Ντίνο Τζοφ, κλήθηκε να απαντήσει ποιος κατά την άποψή του είναι ο κορυφαίος γκολκίπερ του Μουντιάλ του Κατάρ.

Η επιλογή του 80χρονου παλαίμαχου τερματοφύλακα, ήταν ο Γιασίνε Μπόνο, του Μαρόκου, με τον ίδιο να θεωρεί πως ήταν καταλυτικός στο να φτάσει η αφρικανική χώρα μέχρι τους «4» της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ποιος είναι ο καλύτερος γκολκίπερ σε αυτό το Μουντιάλ; Μέχρι τώρα ο Μπόνο μού έχει κάνει καλή εντύπωση, η συμβολή του είναι αξιοσημείωτη. Η έκπληξη του Μαρόκου βασίστηκε πολύ πάνω του, αν και τώρα θα παιχτούν τα πάντα.

Ο τερματοφύλακας σε τέτοια τουρνουά παίζει αποφασιστικό ρόλο αφού συχνά τα ματς οδηγούνται στα πέναλτι. Εμείς κατακτήσαμε το Euro χάρη στον Ντοναρούμα.

Σε τέτοια ματς όταν φτάνεις στα πέναλτι, ο τερματοφύλακας δίνει την έξτρα ώθηση. Ποια ομάδα είναι το φαβορί για το τρόπαιο. Τον πρώτο λόγο έχει η Γαλλία, ακολουθεί η Αργεντινή. Σε αυτό το τουρνουά πάντως έχουμε δει τα προγνωστικά που γίνονται, να ανατρέπονται».