Οι δηλώσεις της Χριστίνας Τσουκαλά, ενόψει της δεύτερης ευρωπαϊκής αναμέτρησης, με αντίπαλο τη Σαμπαντέλ.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αναμετρηθεί με τη Σαμπαντέλ, στο ματς που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (13/3) στις 14:00 στο Παπαστράτειο.

Η ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Θρύλου θα μεταδοθεί ζωντανά από το OSFP TV.

Η επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού!
Η επόμενη μέρα στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού!

Η αθλήτρια των «ερυθρόλευκων» Χριστίνα Τσουκαλά, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αν και φέτος το ρόστερ της Σαμπαντέλ δεν είναι σαν τις άλλες χρονιές, είναι σίγουρα μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Μπορεί να χάσαμε με 2 γκολ στη Βαρκελώνη, παρ’ όλα αυτά ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερες. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε με διαφορά, πρέπει όμως να μειώσουμε πολύ τα λάθη στην άμυνα μας. Εννοείται ότι στο σπίτι μας  θα δώσουμε τα πάντα και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κερδίσουμε».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24