Όλα όσα είπε ο Γιώργος Τσουρούτας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη ξιφασκία, Γιώργος Τσουρούτας, μίλησε για το Sports Camp που θα κάνει ο Ολυμπιακός, αλλά και την άνοδο της ξιφασκίας στη χώρα.

Διαβάστε όσα είπε:

Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και ο ΠΑΟ στο… Νευροκόπι!
Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και ο ΠΑΟ στο… Νευροκόπι!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για πρώτη φορά, ο Ολυμπιακός θα φέρει κοντά πέντε τόσο διαφορετικά και τόσο όμορφα αθλήματα και θα δώσει την ευκαιρία σε παιδιά να τα γνωρίσουν από κοντά στις πραγματικές συνθήκες και σε άρτιες εγκαταστάσεις.

Είναι μια απαίτηση που γίνεται πράξη και αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα, που θα κερδίσουμε, με την ευχή να θεσμοθετηθεί. Δηλώνω ενθουσιασμένος που το άθλημα της ξιφασκίας θα είναι μέρος αυτού του εγχειρήματος, καθώς το άθλημα που υπηρετώ έχει προσφέρει το τελευταίο διάστημα μεγάλες επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρούμε μια ραγδαία αύξηση του αριθμού των παιδιών που ασχολούνται με το ευγενές αυτό σπορ, καθώς απευθύνεται σε ηλικίες από πέντε ετών, χωρίς διακρίσεις, είναι ένα απόλυτα ασφαλές άθλημα και προσφέρει την μοναδικά εφόδια για την καθημερινότητα όπως: η αντίληψη, η έκρηξη, η ταχύτητα, αλλά κυρίως η ικανότητα να λαμβάνει ένα παιδί την σωστή απόφαση σε ελάχιστο χρόνο.

Πέρα, λοιπόν, από την βελτίωση στη φυσική και πνευματική κατάσταση, η ξιφασκία διδάσκει τις αρετές της ευγένειας, της υπομονής και του σεβασμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σας περιμένουμε όλες και όλους, να… διασταυρώσουμε τα ξίφη μας».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24