Παραμένει ως πρόεδρος με ανανέωση θητείας η Χριστίνα Τσιλιγκίρη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με την ίδια να συνεχίζει την άψογη δουλειά που κάνει

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη παραμένει στο πόστο της, ως πρόεδρος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με απώτερο σκοπό να συνεχίσει την πολύ καλή και άψογη δουλειά που κάνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Survivor αποχώρηση 25/05: Οριστικό! Ανατροπή και αυτός αποχωρεί – Προκαλεί έκπληξη!
Survivor αποχώρηση 25/05: Οριστικό! Ανατροπή και αυτός αποχωρεί – Προκαλεί έκπληξη!

«Η ανανέωση της εμπιστοσύνης στο σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου επιστέφει τις προσπάθειες μας για την ανάπτυξη του Σταδίου και του περιβάλλοντος χώρου, μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η πανδημική κρίση. Οραματιζόμαστε ένα διαφορετικό Σ.Ε.Φ. που θα προκύψει μέσα από την υλοποίηση του ολιστικού σχεδίου ανάπτυξης που παρουσιάσαμε πριν λίγους μήνες. Ένα Σ.Ε.Φ. που πλέον, αποτελεί το πόσιμο για την ευρύτερη ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Συνεχίζουμε, σε αγαστή συνεργασία με τον Υπουργό, κ. Αυγενάκη, και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, να σχεδιάζουμε προσεκτικά και να προωθούμε παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν τις αθλητικές υποδομές του Σταδίου, αλλά και την εικόνα του περιβάλλοντος χώρου».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24