Η κ. Τσιλιγκίρη μέσω δημοσίευσης βγάζει στην φόρα έναν οπαδό ο οποίος χωρίς ηθικούς φραγμούς εύχεται πράγματα τα οποία εν μέσω Πανδημίας ειδικά δεν θα έπρεπε να περνάει καν σαν σκέψη!

Μία άκρως «εμετική» επίθεση δέχτηκε η κ. Τσιλιγκίρη, από οπαδό ο οποίος χωρίς να βάλει το μυαλό του να λειτουργήσει, χωρίς να σκεφτεί τι λέξεις χρησιμοποιεί δεν διστάζει να ευχηθεί πράγματα τα οποία όχι μόνο δείχνουν το πόσο αποτροπιαστικά είναι, αλλά και ότι η Ελλάδα με το μυαλό ορισμένων δεν έχει μέλλον.

Χαρακτηριστικά η κ. Τσιλιγκίρη απάντησε: «Κάποιοι φρόντισαν να ποτίσουν με μίσος τις ψυχές των οπαδών μέσω της μαζικής διασποράς fake news πριν κάποια χρόνια. Αυτό, μέχρι και σήμερα, βρίσκει έκφραση μέσω αντίστοιχων δημόσιων “ευχών”. Σε μια περίοδο έξαρσης της πανδημίας, το “να τα φάω στους γιατρούς” μου προκαλεί αποτροπιασμό και απορία για το αν κάποια μπορούν να αντιληφθούν τον κατήφορο που έχουν πάρει. Και είναι ένα καλό μάθημα για την υπευθυνότητα που πρέπει να διακατέχει όποιον κάθεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.»

Αναλυτικά η ανάρτηση από την κ. Τσιλιγκίρη:

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24