Από την πρώτη κιόλας ημέρα, πραγματοποιήθηκαν 1035 ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού από παλιούς κατόχους.

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε στους φιλάθλους της την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2024-25. Μόλις μια μέρα αργότερα, η ανταπόκριση των οπαδών των Πειραιωτών ήταν εντυπωσιακή, όπως φαίνεται από τα νούμερα των ανανεώσεων.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, πραγματοποιήθηκαν 1035 ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας από παλιούς κατόχους, σύμφωνα με την ενημέρωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ. Αυτή η ανταπόκριση έρχεται λίγες ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση του Σάσα Βεζένκοβ, όπου ο Βούλγαρος φόργουορντ γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους των Πειραιωτών.

Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί
Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.