Όσα δήλωσε η Φωτεινή Τριχά μετά τη νίκη του Θρύλου επί της Βουλιαγμένης, στην πρεμιέρα της Waterpolo League.

Μετά την κατάκτηση του Super Cup, ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά τη Βουλιαγμένη με 13-9, αυτή τη φορά για την πρώτη αγωνιστική της Waterpolo League, στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο.

H Φωτεινή Τριχά δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Είναι σημαντικό που πήραμε και αυτή τη νίκη. Μετά το Super Cup, ξεκινήσαμε με νίκη και στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά, είχαμε κάποια κενά σημεία, τα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε. Κοιτάμε μπροστά, όμως πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να ετοιμαστούμε για το επόμενο ματς, το οποίο είναι με τον Άλιμο».

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.