Τρίσταν Βούκσεβιτς στο ΟΑΚΑ – Τυχαία παρουσία ή κάτι… ετοιμάζεται;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ για το Game 1 και τα σενάρια «φούντωσαν». Ποια είναι η πραγματικότητα και τι ισχύει για το μέλλον του;
Ο Τρίσταν Βούκσεβιτς, πρώην παίκτης των Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, εμφανίστηκε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για τον πρώτο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Προκάλεσε όπως ήταν φυσικό… χαμό στα social media. Αλλά επιπλέον και πολλά ερωτηματικά στον μπασκετικό κόσμο.
Ο 21χρονος φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Αθήνα, έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο NBA. Ο ίδιος απολαμβάνει τις πρώτες μέρες των διακοπών του. Όμως, το ότι επέλεξε να παρακολουθήσει δια ζώσης το Game 1 των τελικών της Basket League, δεν πέρασε απαρατήρητο. Ειδικά από τη στιγμή που είναι free agent και μπορεί να αγωνιστεί ως Έλληνας στο ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω διαβατηρίου.
Ο Τρίσταν προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν στο NBA, όπου μέτρησε 14.5 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.1 μπλοκ κατά μέσο όρο σε σχεδόν 22 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα των Γουίζαρντς. Επιπλέον, σουτάρει με ένα πολύ καλό 41% έξω από τη γραμμή των 7.25. Γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικά ελκυστικό για κάθε ομάδα που ψάχνει stretch ψηλό, είτε στο «4» είτε στο «5».
Η παρουσία του στο ΟΑΚΑ αναπόφευκτα γέννησε σενάρια περί ενδεχόμενης επιστροφής στην Ελλάδα. Κάποιοι τον συνέδεσαν με τον Παναθηναϊκό, άλλοι με τον Ολυμπιακό. Όμως η αλήθεια είναι –μέχρι στιγμής– πως ο ίδιος ήρθε απλώς να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Χωρίς καμία επαφή ή συμφωνία στο παρασκήνιο. Ή τουλάχιστον, αυτό δείχνει η εικόνα… Θα φανεί στην πορεία!