Όσα δήλωσε ο Ρικάρντο Τριλίνι μετά τη νίκη του Θρύλου επί της ΑΕΚ, στον πρώτο τελικό της Handball Premier.

Ο Ολυμπιακός, με εμφάνιση πρωταθλητή, έσπασε την έδρα της αήττητης ΑΕΚ (27-32) και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Handball Premier.

Ο προπονητής του Θρύλου, Ρικάρντο Τριλίνι, δήλωσε μετά τον αγώνα:

«Είχα πει από πριν, ότι είχαμε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας για αυτό το παιχνίδι, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των αντιπάλων. Και αυτό ήταν το πλεονέκτημά μας σήμερα. Χαίρομαι πολύ, λοιπόν, που το εκμεταλλευτήκαμε! Χαίρομαι, επίσης, διότι ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί στην κόντρα και είδα, γενικότερα, πολλά πράγματα που μου άρεσαν. Συνεχίζουμε, κάναμε απλά το πρώτο βήμα».

Έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη μετάδοση της ΕΡΤ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)
Έντονα παράπονα του Ολυμπιακού για τη μετάδοση της ΕΡΤ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (vid)

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.