Το «εγκώμιο» του Κούντε πλέκει ο αθλητικός τύπος για τον μέσο του Ολυμπιακού μετά την πολύ καλή του εμφάνιση απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης (4-1).

Ο Πιέρ Κούντε ήταν πληθωρικός στο παιχνίδι του, έδειξε πολλά από αυτά που ζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς, βοηθώντας έτσι τον Ολυμπιακό να πάρει τους τρείς βαθμούς έχοντας παράλληλα ήσυχο το κεφάλι του.

Ο 26χρονος Καμερουνέζος χαφ των «ερυθρολεύκων» διανύει μια ανοδική πορεία με τις εμφανίσεις του έως τώρα, βγάζοντας και εξαιρετική ασίστ για τη κεφαλιά του Τικίνιο και το 2-0.

Στη πατρίδα του, το Καμερούν, τον παρακολουθούν και δεν έλειψαν τα σχόλια για την τόσο καλή εμφάνιση του, με τα αθλητικά ΜΜΕ να κάνουν λόγο πως, σταδιακά κερδίζει θέση και καθιερώνεται στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πιέρ Κουντέ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη χώρα του, όπου «υπηρετεί» και την εθνική του ομάδα, στην οποία είναι βασικό και αναντικατάστατο «εργαλείο», όπου θα συμμετάσχει και στις αναμετρήσεις με τη Μοζαμβίκη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, στις 9 και 12 Οκτωβρίου.