Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν χαλάρωμα στο ΣΕΦ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεσή του τους μικρούς μιας που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την αναπτυξιακή ομάδα.

Εκτός προπόνησης όμως έμεινε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ συνέχισε την θεραπεία του και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Euroleague: Πρώτο φαβορί ο Θρύλος
Euroleague: Πρώτο φαβορί ο Θρύλος

Ο Σέρβος θα τα δώσει όλα προκειμένου να μπορέσει να αγωνιστεί στο ΣΕΦ. Μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Ογκουστίν Ρούμπιτ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24