Το «διαμάντι» του Ολυμπιακού, ο Χρήστος Μουζακίτης, συνεχίζει να λάμπει!

Ο Χρήστος Μουζακίτης έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του και είναι απολύτως λογικό. Ο νεαρός μέσος βρίσκεται ανάμεσα στους 20 καλύτερους παίκτες της καλοκαιρινής αγοράς ταλέντων στον κόσμο!

Αυτό αναφέρει η εξειδικευμένη ιστοσελίδα «transfermarkt» σε σχετική της ανάλυση. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η αξία του «Μούζα» εκτιμάται στα 11 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μόλις οι μισοί παίκτες έχουν υψηλότερη εκτιμώμενη αξία από τον παικταρά του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός: Δείτε LIVE την κλήρωση του Champions League
Ολυμπιακός: Δείτε LIVE την κλήρωση του Champions League

Μαζί του είναι επίσης:

Άνταμ Γουόρτον (Κρίσταλ Πάλας/Premier League/ 45 εκατ. ευρώ),
Γιάρεκ Γκαζιορόφκσι (Βαλένβθια/La Liga/ 7,5),
Γιαν Μπίσεκ (Ίντερ/Serie A/ 35),
Άντζελο Στίλερ (Στουτγκάρδη/ Bundesliga/45),
Μπαφοντέ Ντιακιτέ (Λιλ/Ligue 1/28),
Γιούρι Αλμπέρτο (Κορίνθιανς /Serie A Βραζιλίας/22),
Τόμας Αραούχο (Μπενφίκα/Primeira Liga/32),
Φιν Αζάζ (Μίντλεσμπρο/Championship/16),
Σουφιάν Ελ Καρουάνι (Ουτρέχτη/Eredivisie/9),
Ντιέγκο Λούκα (Σολτ Λέικ/MLS/8),
Ρομούλο (Γκεζτεπέ/ Super Lig/11)
Μάριο Στρέικνς (Άντερλχτ/ Jupiler Pro League/12),
Κέβιν Λομονάκο (Ιντεπεντιέντε/Apertura Αργεντινής/12),
Έντουαρντ Σπετσκιάνβ (Κράσνονταρ/ Premier Liga Ρωσίας/25),
Μουσάμπ Αλ Ζουβαγιάρ (Αλ Χιλάλ/ Saudi Pro League/4),
Ελίας Μοντιέλ (Πατσούκα/Liga MX Apertura/5),
Τάλιαντ Μπουλούτ ( Σάλκε/Bundesliga 2/6)
Tζιανλούκα Μπoύζιο (Βενέτσια/Serie B/6),
Λουίς Σουάρες (Αλμερία/ Segunda division/8)

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.