Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικά Μέσα ενημέρωσης, ο Γιάγια Τουρέ κλήθηκε να σχολιάσει τον νεαρό συμπατριώτη του μέσο της Μίλαν Φρανκ Κεσιέ

Η αναμέτρηση του «Σαν Σίρο» ανάμεσα στη Μίλαν και τον Ολυμπιακό έκρυβε μία ιδιαίτερη «μονομαχία». Αυτή ανάμεσα στους συμπατριώτες Γιάγια Τουρέ και τον Φρανκ Κεσιέ.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο νεαρός μέσος της Μίλαν δεν αγωνίστηκε, ο Ιβοριανός μέσος των ερυθρόλευκων  κλήθηκε να σχολιάσει τα εξής μιλώντας σε ιταλικά Μέσα ενημέρωσης:

«Ήταν τυχερός που δεν έπαιξε, διαφορετικά θα του έδινα ένα καλό μάθημα», είπε αρχικά σε εμφανώς χιουμοριστικό τόνο ο Ιβοριανός μέσος των Πειραιωτών, για να συμπληρώσει εν συνεχεία πως «δεν χρειάζεται τη συμβουλή μου, όλοι γνωρίζουν ότι πρέπει να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι για να εξελιχθεί».

Ο Κεσιέ μεταγράφηκε από την Αταλάντα στη Μίλαν το καλοκαίρι του 2017 έναντι περίπου 20.000.000 ευρώ. Στην Ακτή Ελεφαντοστού θεωρείται ο διάδοχος του Τουρέ στον άξονα της εθνικής ομάδας και φυσικά πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Ο ίδιος ο 21χρονος έχει χαρακτηρίσει τον Τουρέ ποδοσφαιρικό είδωλό του σε παλαιότερες δηλώσεις, ενώ οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν κάμποσα κοινά χαρακτηριστικά στο αγωνιστικό στιλ τους.