Το συγκινητικό μήνυμα του Βασίλη Τοροσίδη για τα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7.

Τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 τίμησε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού έστειλε το μήνυμά του για τα 21 αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7, τονίζοντας ότι θα ζουν για πάντα μέσα στις καρδιές όλων.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Σεβασμός και μνήμη για τα νέα παιδιά που έχασαν την ζωή τους εκείνη την μαύρη μέρα… Θα ζείτε για πάντα μέσα στις καρδιές μας! Αθάνατοι!8/2/81».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24