Τώρα είναι η ώρα του Μάνου!

Ο νεαρός επιθετικός δουλεύει διαρκώς και θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες.

Μάνο

Μετά τον τραυματισμό του Χασάν ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει για το προσεχές διάστημα σε δύο επιθετικούς. Τον Γκερέρο και τον Μάνο. Σε αυτούς τους δύο παίκτες θα στηριχθεί ο Πορτογάλος τεχνικός μέχρι την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, εκτός κι αν το πρόβλημα του Αιγύπτιου επιθετικού δεν είναι αυτό που έχει εκτιμηθεί αρχικά.

Όπως και να έχει, όμως, το θέμα είναι πώς ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχει δύο επιθετικούς στα πλάνα του και θα κοιτάξει να δει πώς θα τους χρησιμοποιήσει. Με την υποσημείωση πώς ο Έλληνας είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Συνεπώς, θα πρέπει να πάρουν και οι δύο χρόνο καθώς δεν γίνεται να παίζει μόνο ο Ισπανός όλη την ώρα.

Σε ό,τι αφορά τον Μάνο, ο 48χρονος προπονητής δουλεύει αρκετά με τον 24χρονο Έλληνα. Η μετάβαση από τον ΟΦΗ στον Ολυμπιακό δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Κάτι που σημαίνει πώς ήταν αναγκαίο να δουλέψει σε ορισμένα σημεία του παιχνιδιού του που με τους «ερυθρόλευκους» είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά, για να μπορεί να τους βοηθήσει. Κι αυτό το διάστημα περιλάμβανε πολύ δουλειά, με τον νεαρό Έλληνα να γίνεται όλο και καλύτερος, να βάζει στον τρόπο που αγωνίζεται αυτά τα στοιχεία και να είναι απολύτως σίγουρο πώς θα πάρει αρκετές ευκαιρίες και χρόνο αυτό το διάστημα.

Διάβασε επίσης