Κατά τη διάρκεια της Τετάρτης αναμένονται λίγες ασθενείς τοπικές βροχές σε περιοχές της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας, τα νότια της Χαλκιδικής, σε περιοχές της Εύβοιας και των Σποράδων, στα κεντρικά και νοτιοδυτικά τμήματα της Πελοποννήσου, σε τμήματα των Κυκλάδων, και στην κεντροβόρεια Κρήτη.

Λίγες τοπικές βροχές, ασθενούς έως και μέτριας έντασης, αναμένονται και στη Ρόδο. Στις βορειοδυτικές περιοχές της χώρας, από το ύψος της Λαμίας και βορειοδυτικότερα αναμένονται μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια.

Ο καιρός σε Αττική & Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται  από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Όλη η αθλητική επικαιρότητα από το Μέγκα
Όλη η αθλητική επικαιρότητα από το Μέγκα

Μεγαλύτερα διαστήματα με ηλιοφάνεια περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη αλλά και κάποιες πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Τις επόμενες ημέρες, τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή, αναμένονται λίγες τοπικές βροχές στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα και αργότερα και στη δυτική Ελλάδα.

Την Παρασκευή στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα και στα Επτάνησα αναμένονται λίγες τοπικές βροχές επίσης εξασθενημένες.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ονομάζομαι Γιώργος Παπαδόπουλος και έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ, έχοντας συνεργαστεί με γνωστά μέσα ενημέρωσης. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για τον Ολυμπιακό με κρατά πάντα ενεργό και παθιασμένο. Πλέον, θα βρίσκομαι εδώ, στο THRYLOS24, για να μεταφέρουμε μαζί τον παλμό της ομάδας μας. Τα καλύτερα έρχονται!