Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές με τον Τόνι Γιεκίρι, που την φετινή σεζόν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα της Γκαζιαντέπ, στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο παίκτης που έχει σημαδέψει για την φροντ-λάιν, ο Ντέιβιντ Μπλάτ είναι ο Τόνι Γιεκίρι, ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκία με την Γκαζιαντέπ. Είναι άγνωστος στο ευρύ κοινό ο 25χρονος σέντερ, αλλά διαγράφει πολύ καλή χρονιά με την τουρκική ομάδα.

Ο ύψους 2,13μ σέντερ από την Νιγηρία είναι απόφοιτος του Miami, στο οποίο φοίτησε από το 2012 έως το 2016. Η πρώτη επαγγελματική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν η Μπαντίρμα, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-17. Εν συνεχεία, την σεζόν 2017-18 φόρεσε τη φανέλα της Οστάνδης, ενώ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στην Τουρκία, αλλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Γκαζιαντέπ, με την οποία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Την φετινή σεζόν ο θηριώδης σέντερ είναι ένας εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του, καθώς μετρά 12,7 πόντους, 10,1 ριμπάουντ και σουτάρει με 62% κατά μέσο όρο, οδηγώντας την ομάδα του Νένταν Μάρκοβιτς ως τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της χώρας.