Τον Αύγουστο βλέπει η Cadena Ser την συνέχιση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων!

Σύμφωνα με ένα νέο σενάριο της Cadena Ser, οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Champions και Europa league, θα πάρουν παράταση προκειμένου να ολοκληρωθούν.

Με βάση αυτό, η Γ Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία θα οργανώσει τους αγώνες ώστε να γίνουν τον Αύγουστο μέσα σε δύο εβδομάδες, μόνα παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα για όλες τις φάσεις! Φυσικά όλα αυτά μπορούν να γίνουν ανάλογα με την εξέλιξη του κορονοϊού!

Θα σκεφτεί να κάνει αλλαγή στη λίστα της UEFA ο Ολυμπιακός;
Θα σκεφτεί να κάνει αλλαγή στη λίστα της UEFA ο Ολυμπιακός;

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.