Την συμπαράσταση του κόσμου του χρειάζεται ο Ολυμπιακός που μέσω του "Together We Fly" μπορεί να τον ακολουθήσει σε Βαλένθια και Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται τη συμπαράσταση του κόσμου του σε Βαλένθια και Κάουνας για να πετύχει δύο σημαντικές νίκες στη κούρσα της φετινής Ευρωλίγκας και δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους του να τον ακολουθήσουν μέσω του “Together We Fly“.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πειραιωτών: «Η στήριξη του φίλαθλου κόσμου μας τόσο στα εντός έδρας παιχνίδια, όσο και στα εκτός, είναι αδιάκοπη και ουσιαστική!

Το ταξίδι στην Μαδρίτη, μέσω του προγράμματος TOGETHER WE FLY, για την αναμέτρηση με την Ρεάλ «οδεύει» σε Sold Out, καθώς οι θέσεις που έχουν απομείνει είναι ελάχιστες.

Σήμερα (16/01) η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει όλες τις λεπτομέρειες και για τους δύο επόμενους προορισμούς, Βαλένθια και Κάουνας.

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και ταξίδεψε με το τσάρτερ που θα μεταφέρει την «ερυθρόλευκη» αποστολή! Παράλληλα συνδύασε το υψηλού επιπέδου μπασκετικό θέαμα με τουρισμό!

ΜΑΔΡΙΤΗ (περιορισμένος αριθμός θέσεων)

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.

Διανυκτέρευση 1 βράδυ στη Μαδρίτη.

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου @20.45 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , απευθείας μετά τον αγώνα μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή στην Αθήνα

Πακέτο επιλογής 1 : 450€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με τα εισιτήρια των αγώνων.

Πακέτο επιλογής 2 : 600€ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Novotel Madrid Center 4*.Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με τα εισιτήρια αγώνων,μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.                                                                        Πακέτο επιλογής 3 : 660€ σε μονόκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Novotel Madrid Center 4*.Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με τα εισιτήρια αγώνων,μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.

Πακέτο επιλογής 3 : 660€ σε μονόκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Novotel Madrid Center 4*.Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με τα εισιτήρια αγώνων,μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.

Διανυκτέρευση 1 βράδυ στην Βαλένθια.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου @20.30 έναρξη του αγώνα VALENCIA-OLYMPIACOS BC, μετά το τέλος του αγώνα απευθείας μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Πακέτο επιλογής 1 : 490€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο του αγώνα.

Πακέτο επιλογής 2 : 640€ ευρώ ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο SILKEN PUERTA VALENCIA 4*. Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο και όλες τις μεταφορές.

Πακέτο επιλογής 3 : 700€ ευρώ Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,μία διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό, στο ξενοδοχείο SILKEN PUERTA VALENCIA 4*.όλες τις μεταφορές.

ΚΑΟΥΝΑΣ

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.

Διανυκτέρευση 1 βράδυ στo Κάουνας.

Παρασκευή 1η Μαρτίου @20.00 έναρξη του αγώνα ZALGIRIS-OLYMPIACOS BC, μετά το τέλος του αγώνα απευθείας μετάβαση στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Πακέτο επιλογής 1 : 440€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο του αγώνα.

Πακέτο επιλογής 2 : 550€ ανά άτομο στο ξενοδοχείο BEST WESTERN SANTAKOS HOTEL 4*

Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.

Πακέτο επιλογής 3 : 570€ στο ξενοδοχείο BEST WESTERN SANTAKOS HOTEL 4*

Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,μία διανυκτέρευση σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.

Πληροφορίες αναλυτικά στο https://www.olympiacosbc.gr/el/together-we-fly-2023-24.html

Δεκτές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος εφόσον συμπληρωθεί η παρακάτω φόρμα συμμετοχής :

https://www.olympiacosbc.gr/el/?option=com_rsform&view=rsform&formId=10».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24