Το «ζεύγος» Παπαπέτρου στα Μέσα του Ιβάν Σαββίδη... Ο διαιτητής της Superleague 1, Τάσος Παπαπέτρου μίλησε στο site του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Το «ζεύγος» Παπαπέτρου στα Μέσα του Ιβάν Σαββίδη… Ο διαιτητής της Superleague 1, Τάσος Παπαπέτρου μίλησε στο site του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ…Το γνωστό σε όλους. Σε αυτό που δεν χρειάζεται να του κάνει κανένας διαφήμιση.

Ένα site, το οποίο δημιουργήθηκε από τον γνωστό σε όλους Λαλάκη, ο οποίος ξεφτυλίζεται καθημερινά με τις συκοφαντίες και την λάσπη που πετάει στον Ολυμπιακό. Την ομάδα που του έχει δημιουργήσει εφιάλτες…Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι φυσικά.

Σενγκέλια για Πρίντεζη: «Απόλαυσα κάθε μάχη μαζί σου Θρύλε» (pic)
Σενγκέλια για Πρίντεζη: «Απόλαυσα κάθε μάχη μαζί σου Θρύλε» (pic)

Σε αυτό το site, μίλησε ο “τίμιος”; διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου. Αυτός που προσπαθεί μέσω της εξυγίανσης να κόψει βαθμούς από τον Θρύλο…Μάταια βέβαια, μιας και ο Ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Να θυμίσουμε και σε όσους ξεχνούν ή δεν γνωρίζουν, πως η σύζυγος του Παπαπέτρου δούλευε στο κανάλι ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πλέον εργάζεται στο κανάλι του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός…Πολλές συμπτώσεις ρε παιδιά…Δεν βρέχει, σας φτύνει ο κόσμος!!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24