Στην Αλ Σαμπάμπ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέισον Ντεναγιέρ, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα του Ζαρντίμ για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ένας παίκτης που είχε γραφεί για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες ήταν ο Τζέισον Ντεναγιέρ. Ο έμπειρος Βέλγος αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος από τη Λυών και έψαχνε τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό.

Ο 27χρονος ήθελε να βρει ομάδα έτσι ώστε να έχει αγωνιστικό ρυθμό και να μπορέσει να κληθεί στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για το Μουντιάλ. Ο Μίτσελ, δεν ήθελε να γίνει κίνηση για κάποιον κεντρικό αμυντικό και αυτός είναι ο λόγος που δεν έγινε κίνηση για τον Ντεναγιέρ.

Ο Ηλιόπουλος πανηγύριζε τίτλο του Θρύλου το 2012
Ο Ηλιόπουλος πανηγύριζε τίτλο του Θρύλου το 2012

Ο υψηλόσωμος αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαμπάμπ του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Δείτε το βίντεο της παρουσίασής του:

Αντώνης Κόκκινος

Άρρωστος με το ποδόσφαιρο από μικρός και με τον αθλητισμό γενικότερα. Οι πρώτες λέξεις που έμαθε να λέει, ήταν μαμά, μπαμπά και Ολυμπιακός. Θυμάται από πιτσιρικάς να στέκεται μπροστά σε μια τηλεόραση να δει τον Θρύλο. Η αρρώστια του με τον Ζιοβάνι αθεράπευτη, βλέπει ξανά και ξανά τα βιντεάκια του μάγου.

Έχει σπουδάσει στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ (ΚΑΡ) και έχει περάσει από εφημερίδες και sites, με την μεγαλύτερη τιμή για αυτόν να είναι η «Ελευθεροτυπία», που την αποκαλεί το… μεγάλο σχολείο για τον ίδιο. Από το 2014 κάνει αναλύσεις αγώνων σε στοιχηματικά sites, όπου διατηρεί και την προσωπική του στήλη.

Θα τον βρείτε επίσης στο ραδιόφωνο αλλά κάποιες φορές και στην τηλεόραση. Η τρέλα του με τον Ολυμπιακό τεράστια και μέσα από το Thrylos24.gr, θα καταθέτει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη.