Με ανάρτηση του στο Instagram ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έδειξε πως και το τμήμα χάντμπολ ανδρών στηρίζει την καμπάνια #SaveGreekSports

Σύσσωμη η ερυθρόλευκη οικογένεια, απ’όλα τα αθλήματα, στηρίζει την καμπάνια #SaveGreekSports του Θρύλου για να διασωθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μετά το νέο λουκέτο λόγω του Lockdown. Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός λοιπόν, με ανάρτηση του στο Instagram, έδειξε ότι και το τμήμα χάντμπολ στηρίζει την συγκεκριμένη προσπάθεια.

Δείτε το ποστ των Πειραιωτών:

Βαλέριο: «Είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι»
Βαλέριο: «Είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι»

https://www.instagram.com/p/CHcrNCeKyAT/?utm_source=ig_embed

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.