Στη Λάρισα όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες για το κύπελλο βόλεϊ Ανδρών βρίσκεται το Thrylos24 για να καλύψει όλο το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Έτοιμη για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στη Λάρισα, είναι η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Την Πέμπτη (28/3) το βράδυ, ο Θρύλος προπονήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την τελική φάση του θεσμού. Σήμερα, Παρασκευή (29/3) στις 20:15 (ΕΡΤ 3), οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ στη Λάρισα, στον κρίσιμο ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, με μοναδικό στόχο τη νίκη-πρόκριση στον σαββατιάτικο (30/3, 20:15, ΕΡΤ 3) τελικό. Σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό του Final-4, η ομάδα του Ντανιέλ Καστελάνι θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ημιτελικού, Παναθηναϊκός-Μίλων, για την κατάκτηση του τίτλου του Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου:

Παρασκευή (29/3):

17:00 Παναθηναϊκός-Μίλων

20:15 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ

Σάββατο (30/3):

20:15 Τελικός

Φυσικά, εννοείται πως το παρών στο γήπεδο θα δώσει το Thrylos24 το οποίο πάντα ακολουθεί τους Πειραιώτες σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που τους αφορούν και θα καλύψει ακόμη ένα τέτοιο, μεταφέροντας στους αναγνώστες του όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το ρεπορτάζ και το κλίμα που υπάρχει τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου, με αποκλειστικές δηλώσεις, πλάνα και άμεση, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.