Η Όλγα Χατζηνικολάου ήταν πρωταγωνίστρια στους τελικούς, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς έγινε μια ξεκάθαρη παρανομία, εις βάρος του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός πήρε δώρο το πρωτάθλημα από την Ομοσπονδία, με την Όλγα Χατζηνικολάου να αποτελεί την πρωταγωνίστρια. Μπορεί όχι τόσο στο παρκέ, καθώς η Ριντ ξεχώρισε. Όμως, σίγουρα σε επίπεδο ενστάσεων και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια περηφανεύεται πως έπαιξε νόμιμα στους τελικούς, όταν η τελευταία ημερομηνία που δίνει ο κανονισμός για ένταξη αθλήτριας είναι από εξωτερικό, κι έως τις 31/1.

Τέτοια προσθήκη δεν επιτρέπεται ούτε στην Α1 των Ανδρών, για τα τελικά. Έως 24 ώρες πριν τα πλέι οφ.

Όπως επίσης, τίθεται κι ένα άλλο θέμα, αρκετά σοβαρό. Η Χατζηνικολάου έκανε προπόνηση με την ομάδα, δίχως να ‘χει αρθεί η ποινή στέρησης αθλητικής ιδιότητας.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει προφανώς, πως η απόφαση βγήκε 12/5, με την ίδια να αγωνίζεται στις 13/5 σε επίπεδο τελικών Α1. Εντελώς απροπόνητη, με τη λογική πως απαγορευόταν σε εκείνη η είσοδος σε κάθε αθλητική εγκατάσταση. Ούτε την… μπάλα δε θα μπορούσε να ντριμπλάρει. Ακόμη και μια αθλήτρια με την εμπειρία της ίδιας.