Το Ιβανοτεχνείο μας θύμισε ειρωνικά τι έλεγε ο ερυθρόλευκος ηγέτης στην συνάντηση των big 4 για την στάση της παρέας του Γραμμένου απέναντι στον ΆΡΗ που μέχρι τότε ήταν η μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Φυσικά θυμίζουν ότι η ΕΠΟ λίγο πολύ διευκόλυνε τους κιτρινόμαυρους με αποτέλεσμα η ΕΠΟ εκτός από τον Άρη να τιμωρηθεί με 500000 ευρώ πρόστιμο για την διευκόλυνση αυτή...  

Βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια τα εργαλεία του Ιβάν και οι συνεργάτες του στον Νότο για να μας πείσουν πόσο λάθος βγήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις αιχμές που άφησε για την ΕΠΟ όταν απαγορεύτηκαν οι μεταγραφές για  τον ΑΡΗ. Το Ιβανοτεχνείο μας θύμισε ειρωνικά τι έλεγε ο ερυθρόλευκος ηγέτης στην συνάντηση των big «4» για την στάση της παρέας του Γραμμένου απέναντι στον ΆΡΗ που μέχρι τότε ήταν η μοναδική ομάδα που είχε κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Φυσικά θυμίζουν ότι η ΕΠΟ λίγο πολύ διευκόλυνε τους κιτρινόμαυρους με αποτέλεσμα η ΕΠΟ εκτός από τον Άρη να τιμωρηθεί με 500000 ευρώ πρόστιμο για την διευκόλυνση αυτή.

Τελικά είναι έτσι καρντάσια  ή μήπως το έργω το πήγατε μια χαρά και όχι μόνο είχε απόλυτο δίκιο ο Βαγγέλης Μαρινάκης  αλλά δικαιώθηκε πανηγυρικά!!! Ο Άρης η ομάδα που το σύστημα σας, θέλει να εξαφανίσει από την κατηγορία γιατί σας χαλά το αφήγημα «μια ομάδα μία πόλη» αφού άλλωστε δεν υστερεί σε τίτλους και ιστορία τιμωρήθηκε με δυο χρόνια να μην μπορεί να κάνει μεταγραφές με συνέπεια αν τελικά μείνει αυτή η ποινή να βρεθεί σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Μία θέση που το σύστημα σας παλεύει παράλληλα με την λάσπη προς τον Ολυμπιακό.

Άρα λοιπόν τα 500.000 ευρώ πρόστιμο στην δική σας ΕΠΟ μπροστά στην απόλυτη ικανοποίηση του αφεντικού σας είναι ελάχιστο ποσό! Άλλωστε τα εκατομμύρια ευρώ τρέχουν γύρω σας ακόμα και από το εν δύναμη αφεντικό σας πρώην γκαρσόνι και νυν επιχειρηματία κ. Καλπαζίδη ανιψιό του κ. Ιβάν!

Σε  μια εποχή που η αδιαφάνεια στην ΕΠΟ των δικών σας παιδιών είναι το Α και το Ω τι ρόλο να παίξουν τα χρήματα από το πρόστιμο της UEFA αφού «λεφτά υπάρχουν»!

Άρα λοιπόν όχι μόνο δικαιώνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά είναι αυτός που πραγματικά σας έχει ξεμπροστιάσει σε όλους τους τομείς! Ακόμα περιμένουμε να μάθουμε τα οικονομικά της ομοσπονδίας από την ημέρα που ανέλαβε η «εξυγιαντική» διοίκηση μεγάλωσαν ή περιορίστηκαν; Τα Γκόλντεν μπόι της ΕΠΟ μειώθηκαν ή αυξήθηκαν; Ποιες είναι οι οικονομικές τους απολαβές; Μπήκαν όπως οι απλοί υπάλληλοι της ΕΠΟ στο μηχανισμό στήριξης, ώστε να λάβουν τα 800 ευρώ ή όχι;

Αυτά αγαπητοί σύντροφοι από τον Βορρά για τις προβλέψεις και το τι πραγματικά συμβαίνει απλά όμως σας έχουν πάρει χαμπάρι εκεί στον Βαρδάρη γιατί ευτυχώς ακόμα υπάρχουν ιστορικές ομάδες με πραγματικούς τίτλους όπως ο Άρης και ο Ηρακλής!

Πάμε τώρα σε κάτι πολύ εργαλεία του συστήματος που ανησυχούν και αναπροσδιορίζονται σαν οι ήρωες του συστήματος γιατί «Επικηρύχτηκαν»  από τις αφίσες που κόλλησαν στο Πειραιά και απειλούνται. Αρχικά αναρωτιέμαι τι σκοπό είχαν αυτοί που κόλλησαν τις αφίσες στον Πειραιά. Να τους κάνουν διάσημους; Να τους απειλήσουν σε ένα μέρος που δεν θα πατούσαν ποτέ; Να καρφωθούν ότι το έκαναν οπαδοί του Ολυμπιακού αφού έβαλαν τις αφίσες μόνο έξω από τα γραφεία στην πλατεία Αλεξάνδρας; Να στρέψουν επικοινωνιακά τα μέσα τους εις βάρος του Ολυμπιακού λίγες μόνο ημέρες μετά την βεβήλωση του μνημείου της Θύρας 7;

Όλα αυτά είναι μόνο μερικά ερωτήματα που ο κάθε νοήμων μπορεί να απαντήσει! Όμως για να μην ξεχνιόμαστε πάνω σε αυτό το αφήγημα έστησαν τον γνωστό τους αγαπημένο κόλπο… να  αποπροσανατολίσουμε τα πάντα.

Είχαμε την ΕΣΗΕΑ τους αγαπημένους πολιτικούς τω ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  και τα υπόλοιπα παλληκάρια του ΠΑΟΚ Β (Παναθηναϊκού)  να στοχοποιούν  τον υφυπουργό αθλητισμού κ Αυγενάκη γιατί δεν ήταν ξεκάθαρος στην τοποθέτηση του.

Πάντως έχουν μεγάλη πλάκα όλο το συνεργείο και οι συνεργάτες του και πάνω και κάτω. Δεν θα μπω στον κόπο να  εκθέσω πολλές απόψεις απλώς σε όλους αυτούς θα βάλω ένα ερώτημα και θα περιμένω απάντηση και έπεται συνέχεια.

Κύριοι επιλεκτικά ευαίσθητοι   αφού οι αφίσες στοχοποίησαν και σωστά πρέπει να το καταδικάσουμε όπως κάνατε σε αυτή την περίπτωση περιμένω να δω πως  αντιδράσατε όταν επίσημο μέσω στοχοποίησε συγκεκριμένους συναδέλφους και όχι με αφίσες επιλεκτικά αλλά δημόσια;

Σας φρεσκάρω την μνήμη και περιμένω από ΕΣΗΕΑ τον πρώην Ευαίσθητο ΓΓΑ κ. Συναδινό και τους υπόλοιπους την απάντηση να μου θυμίσουν τι έκαναν τότε: [Κλικ εδώ]

[Κλικ εδώ]

Αυτά για αρχή επιλεκτικά ευαίσθητοι έρχεται και συνέχεια…