Με ένα συγκινητικό μήνυμα που ανέφερε το «εις το επανιδείν», η Κατερίνα Ζακχαίου αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό, για να συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό.

Η Κύπρια πανήψηλη (1,92) βολεϊμπολίστρια ξεχώρισε τα τελευταία τρία χρόνια με τη φανέλα του Ολυμπιακού και είναι έτοιμη για το βήμα παραπάνω.

Η 21χρονη παίκτρια δέχτηκε πρόταση από την ιταλική Κούνεο και θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η ίδια επέλεξε να αποχαιρετήσει τον κόσμο αλλά και το σύλλογο του Ολυμπιακού με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, εκτιμώντας όλα όσα είχε στην ομάδα μας. Κατέληξε με το «εις το επανιδείν…».

Διαβάστε χαρακτηριστικά το μήνυμά της:

«Ένας πολυ όμορφος κύκλος τριών χρονών φτάνει στο τέλος του. Τρία χρόνια γεμάτα συγκίνησεις και εμπειρίες αξέχαστες όπως οι άνθρωποι που γνώρισα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στις συμπαίκτριες μου, στο προπονητικό επιτελείο και τους ανθρώπους της διοίκησης που ηταν εκει δίπλα μου στις ομορφότερες αλλά και στις πιο δύσκολες στιγμές! Επίσης ενα μεγαλο ευχαριστώ στους υπέροχους φιλάθλους που ηταν εκει να μας στηρίζουν σε κάθε προσπάθεια μας. Εις το επανιδειν. Bye red family!»