Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη πραγματοποιήθηκε για 21η φορά το Summer Camp του Ολυμπιακού.

Την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού είχαν εκατοντάδες παιδιά που συμμετείχαν στο 21ο Summer Camp της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Ολυμπιακός: Πλησιάζει η μέρα έναρξης προπονήσεων των Ακαδημιών!
Ολυμπιακός: Πλησιάζει η μέρα έναρξης προπονήσεων των Ακαδημιών!

Για ένα ακόμη καλοκαιρί εκατοντάδες παιδιά έζησαν την εμπειρία του θεσμού του καλοκαιριού στο Summer Camp του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Μία εκδήλωση θεσμός σε επίπεδο ακαδημίας, η οποία πραγματοποιήθηκε για 21η πρώτη φορά!

Το Summer Camp ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου με απόλυτη επιτυχία και 200 παιδιά έζησαν τη μεγάλη εμπειρία με προπονήσεις στους χώρους όπου βρίσκονται καθημερινά οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Τη Δευτέρα 27 Ιουνίου τα παιδιά βρέθηκαν για πρώτη φορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και άρχισαν τις προπονήσεις. Όλα τα παιδιά ντύθηκαν στα ερυθρόλευκα και άρχισαν να μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και παράλληλα έζησαν ανεπανάληπτες στιγμές, τις οποίες θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή.

Μέσα σε αυτές τις ημέρες, οι νεαροί ποδοσφαιριστές έμαθαν πολλά από τους «ερυθρόλεκους» προπονητές, διασκέδασαν, έκαναν νέες φιλίες και πέρασαν μία εβδομάδα βάζοντας σημαντικες βάσεις για το δικό τους μέλλον.

loading...
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24