Με τη δημιουργία hastag #sloukagyrna υποδέχτηκαν στο Twitter οι φίλοι του Ολυμπιακού τον Έλληνα γκάρντ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού όπως όλα δείχνουν, ακόμη έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία προς το πρόσωπο του Κώστα Σλούκα. Ο λαός δεν ξεχνάει ποιος τον βοήθησε και αντιλαμβάνεται πότε κάποιος έπαιζε για τα χρώματα της ομάδας. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στο παρελθόν ,έφυγε λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής του και μόνο: «Είμαι φιλόδοξος και όχι φιλοχρήματος. Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και αυτό που κάνω. Τώρα για το τι με έπεισε να έρθω εδώ, αρχικά ήταν η συζήτηση με τον κόουτς του Ολυμπιακού, που εγώ ήθελα κάτι παραπάνω από άποψη ρόλου».

Τότε η ομάδα είχε τον αρχηγό της Βασίλη Σπανούλη, όμως τώρα καθώς βρίσκεται στα 37 πρέπει να σκέφτεται και να αναζητά τον διάδοχό του.Ο 29χρονος , έχει πληγώσει πολλές φορές τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα ενώ όσα χρόνια παραμένει στην Φενερμπαχτσέ, απέδειξε περίτρανα το ταλέντο του.

Η επιστροφή του,θα ενίσχυε το ρόστερ του Ολυμπιακού ενώ παράλληλα θα έδινε ανάσες στον αρχηγό μας και περισσότερες επιλογές στην οργάνωση της επίθεσης.

Οι οπαδοί λοιπόν , δεν έχασαν λεπτό και μόλις ενημερώθηκαν για την δημιουργία λογαριασμού του στο Twitter, δημιουργησαν το hastag #sloukagyrna.

Παρακάτω υπάρχουν μερικά από αυτά: