Η χτεσινή εμφάνιση του Ολυμπιακού, στην «Ζαλγκίριο Αρένα», ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, προβλημάτισε άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, που ψάχνουν την ενίσχυση της ομάδας με έναν παίκτη δημιουργό, ο οποίος όμως θα διαθέτει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του. Γράφει ο Μιχάλης Μαχαίρας

Οι ερυθρόλευκοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους στην «Ζαλγκίριο Αρένα», αφού η ομάδα του Μπλατ ηττήθηκε με 83-75, διαμορφώνοντας το 6-5 στην Ευρωλίγκα.

Αποφασίστηκε λοιπόν, η ομάδα του Πειραιά να ενισχυθεί πάραυτα. Αυτό είναι το σίγουρο, ίσως και μέσα στις επόμενες ημέρες. Στην εκπομπή της Nova, το βράδυ της Πέμπτης, ως κεραυνός εν αιθρία, ειπώθηκε το όνομα του Μπράντ Γουάναμεϊκερ, όμως αυτό διαψεύστηκε από αρκετά χείλη, κρατώντας το όνομα του παίκτη κρυφό, στην προκειμένη χρονική στιγμή. Φυσικά, προέχει να περάσει ο Μπλατ το δικό του μήνυμα στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μαζί με τους συνεργάτες του, εξετάζουν εξωνυχιστικά όλες τις περιπτώσεις, ώστε να καταλήξουν στον παίκτη με τα χαρακτηριστικά που λείπουν από την ομάδα. Φυσικά, πρόκειται για τους πιο έμπειρους προπονητές, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού, αλλά και παγκόσμιου μπάσκετ.

Ο παίκτης που αναμένεται να έρθει στον Πειραιά, είναι ένας περιφερειακός, ο οποίος θα εκτελεί και χρέη δημιουργού. Θα ασκεί πίεση στον παίκτη που θα έχει την μπάλα, με εξίσου σημαντικές ικανότητες σε άμυνα και επίθεση. Σίγουρα, ένας παίκτης έμπειρος και όχι «λαχείο», ώστε να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό.

Αναμένεται λοιπόν να μαθευτεί το όνομα του «εκλεκτού» που κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό στην ΚΑΕ Ολυμπιακός.