Τις υπηρεσίες του Γιαννούλη Λαρεντζάκη θα στερηθεί ο Ολυμπιακός απόψε στην Λιθουανία και έτσι σπάει ένα ρεκόρ που κατείχε

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (1/3, 20:00) τη Ζαλγκίρις , στο Κάουνας, για την 27η αγωνιστική της Euroleague, με τους Πειραιώτες να έχουν σημαντικές απουσίες στο ταξίδι τους σε μία από τις καυτές έδρες της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ταξίδεψαν στο Κάουνας δίχως τρεις γκραντ και φυσικά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος θα αργήσει να επιστρέψει στη δράση. Εκτός έμειναν επίσης οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Μάλιστα ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, θα δει ένα εντυπωσιακό σερί που είχε χτίσει στη Euroleague τα τελευταία δύο χρόνια να τελειώνει.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας περιφερειακός, θα απουσιάσει από την αποστολή της ομάδας, ύστερα από 70 σερί αγώνες. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν στην τέταρτη αναμέτρηση των πλέι οφ με τη Μονακό τη σεζόν 2021-22. Έκτοτε αγωνίστηκε πέρυσι σε 44 αγώνες, ενώ φέτος μετρά 26 συμμετοχές.