Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Παναιτωλικού και διατήρησαν «αέρα» δέκα βαθμών από τον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στο πρωτάθλημα, καθώς η ομάδα του λιμανιού πέτυχε μιαν ακόμα νίκη, αυτήν τη φορά στο Αγρίνιο με 2 – 1.

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν του Παναιτωλικού και διατήρησαν «αέρα» δέκα βαθμών από τον ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν από το μεταξύ τους ντέρμπι στην Τούμπα.

Οι πρωταθλητές έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στο ματς καθώς κατάφεραν να προηγηθούν με τον Φορτούνη, μετά από εξαιρετική ενέργεια και πάσα του Ντρέγκερ.

Ο Ολυμπιακός είχε μάλιστα δύο ακόμα καλές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά το 1 – 0 υπέρ των φιλοξενούμενων έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ταχάρ στο 48’, αλλά οι ερυθρόλευκοι πήραν την πολύ σημαντική νίκη με γκολ του Ελ Αραμπί στο 65’.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στη φάση του δεύτερου γκολ των πειραιωτών ήταν ο Ματιέ Βαλμπουενά, καθώς ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έβγαλε μια εντυπωσιακή πάσα στον συμπαίκτη του, φανερώνοντας για μιαν ακόμα φορά το αστείρευτο ταλέντο του.

πηγή: megatv.com

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24