Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζενίτ στις 21.30 στο ΣΕΦ, θέλοντας μόνο την νίκη και το πολύτιμο 2/2 εντός έδρας...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 21.30 (Novasports) στο ΣΕΦ την Ζενίτ,  στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν το πολυπόθητο 2/2 στην έδρα τους,  ενώ μετά τη νίκη -με ωραίο μπάσκετ- κόντρα στην Βαλένθια την προηγούμενη βδομάδα,  θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους  πορεία (αγωνιστική και ψυχολογική), ζεσταίνοντας δε ακόμα περισσότερο τον κόσμο τους-ο οποίος θα τους βοηθήσει για ακόμα μία φορά!

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του αγώνα ο Κεμζούρα,  ο οποίος υπολογίζει σε όλους του τους παίχτες. Ο Λιθουανός coach  θέλει απόψε τη νίκη εκτός των άλλων ώστε να μεγαλώσει και τις δικές του πιθανότητες,  να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν στο τιμόνι της ομάδας! Οι δε παίχτες,  θα παίξουν ξανά και για αυτόν…

Στην αντίπερα όχθη, η Ζενίτ εχεις  ήδη 0/2 (ήττες με μεγάλες διάφορες μάλιστα) και θέλει να αντιδράσει και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Για καλή του τύχη ο έμπειρος coach Πλάθα,  θα έχει στην διάθεση του τον Γκουστάβο Αγιόν,  ο οποίος επιστρέφει από το πρόβλημα τραυματισμού του.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Μπαρτσελόνα-Άλμπα Βερολίνου 22:00

Βαλένθια-Εφές Αναντολού 22:00