Το πάρτυ που διοργάνωσε ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός (pic)

Ο Διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, διοργάνωσε ένα πάρτυ, το οποίο είχε εκλεκτούς καλεσμένους.


Η συνάθροιση αυτή διοργανώθηκε το βράδυ της Τρίτης, με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, καθώς το «παρών» έδωσαν υψηλά στελέχη και άτομα του εφοπλιστικού κύκλου.

Εκτός από το πιο διάσημο ρολόι του κόσμου, το «Big Ben», υπάρχει και το περίφημο «Buddha Bar Restaurant» που επίσης αποτελεί σήμα κατατεθέν του Λονδίνου.

Δεν είναι τυχαίο πως έχει βραβευτεί ως το κορυφαίο στο είδος του στην αγγλική πρωτεύουσα και θεωρείται τόπος «λατρείας» για τους παθιασμένους με το sushi.

Σε αυτό τον ξακουστό και φημισμένο ανά την υφήλιο χώρο, επέλεξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως πέρυσι, έτσι και το βράδυ της Τρίτης (4/12) να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι με εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Το παρών έδωσαν VIP πρόσωπα από τον επιχειρηματικό – εφοπλιστικό χώρο που διατηρούν την έδρα τους στο Λονδίνο και όχι μόνο, ενώ από τον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο ξεχώρισε η παρουσία του τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμου

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και τα check in από το χώρο του ποδοσφαίρου, με κορυφαίο όλων αυτό του «χρυσοδάκτυλου» agent, Ζόρζε Μέντες, με τον οποίο ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού διατηρεί εξαιρετική σχέση και δικοί του παίκτες αγωνίζονται στην ομάδα του Πειραιά.

Διάβασε επίσης