Στις 25 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μονπελιέ στο κλειστό της Κανήθου για την πρόκρισή του στη φάση των ομίλων της Euroleague.

Οι παίκτριες του Γιώργου Παντελάκη θα δοκιμαστούν με τη Γαλλική Μονπελιέ, παίζοντας τον πρώτο αγώνα εντός έδρας και τη ρεβάνς στη Γαλλία μια βδομάδα αργότερα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στη Χαλκίδα, και το κλειστό της Κανήθου, με όλους τους φίλους του Θρύλου να θυμούνται πως εκεί η ομάδα μας πέτυχε την πρώτη της νίκη στο θεσμό.

Σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους της Euroleague, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τις Dynamo Kursk (RUS), Fenerbahce (TUR), Sopron Basket (HUN), Famila Basket Schio (ITA), Citylift Girona (ESP), Lyon ASVEL Feminin (FRA) και τον νικητή του προκριματικού ανάμεσα στις Botas SK-Arka Gdynia.

Αν τώρα η ομάδα μας αποκλειστεί, θα συνεχίσει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο EuroCup, απευθείας στους ομίλους. Εκεί θα βρει τις WBW CEKK Cegled (Ουγγαρία), Basket Namur Capitale (Βελγιο) και Βαλένθια (Ισπανία).

Στη Χαλκίδα θα δώσει κι άλλες αναμετρήσεις για την Ευρώπη η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη, στη διάρκεια της χρονιάς.

Να θυμίσουμε πως η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στη Χαλκίδα στις 25 του μήνα στις 6:30 το απόγευμα.