Για αρκετούς λογική η επιλογή του Γιούρι Λοντίγκιν.

Τον αριθμό στη φανέλα του, στον Ολυμπιακό, επέλεξε ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ο πρώην γκολκίπερ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, διάλεξε το νούμερο 32.

Αυτό θα έχει το διάστημα που θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, τη φετινή σεζόν. Ήταν «ελεύθερος» ο αριθμός και τον διάλεξε το νέο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού.

Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τα πρώτα ματς της πρεμιέρας
Champions League: Η βαθμολογία της League Phase μετά τα πρώτα ματς της πρεμιέρας

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.