Με... άρωμα NBA το τεχνικό τιμ της Εθνικής Ελλάδος!

Ο Βαγγέλης Λιόλιος στη σύνεντευξή του στην «ΕΡΑΣΠΟΡ» επιβεβαίωσε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στο Eurobasket , ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΚ μίλησε για αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο του Δημήτρη Ιτούδη!

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Λιόλιος:

«Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι μια πολύ δυνατή προσωπικότητα και έχει ήδη μιλήσει με όλους τους παίκτες. Είναι αυτό που χρειαζόταν ο πάγκος της Εθνικής Ομάδας. Οι συνεργάτες που θα έχει είναι ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και ο Σάββας Καμπερίδης που παραμένουν.

Ο Ισίδωρος Κουτσός και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος για δικούς τους λόγους ζήτησαν να μην είναι στο επιτελείο και το αίτημά τους έγινε δεκτό. Θα προστεθούν δύο πρόσωπα: Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος και ο Τζος Οπενχάιμερ, ο οποίος ανήκει στο τεχνικό επιτελείο των Μπακς, ενώ συνεργάτης θα είναι και ο Μάριος Μπατής.

Έχουμε ένα ισχυρό προπονητικό επιτελείο, υπάρχουν ακόμη φυσικά οι γυμναστές, οι φυσιοθεραπευτές. Θέλουμε η Εθνική Ομάδα να έχει το σεβασμό και την υποστήριξή μας, να δημιουργήσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο τεχνικό επιτελείο. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Εθνική Ομάδα ήταν, είναι και θα είναι η επίσημη αγαπημένη. Την σεβόμαστε, την αγαπάμε και την καμαρώνουμε πάντα, είτε σε νίκες, είτε σε ήττες και γι’ αυτό απαιτεί το σεβασμό μας».