Οι «ερυθρόλευκοι» από τη Δευτέρα κινούνται στους ρυθμούς της ρεβάνς με την αγγλική ομάδα στο «Τερφ Μουρ» (30/08, 21:45).

Το είχαν πει όλοι τις παραμονές του ματς με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη. Στο μυαλό ήταν μόνο το ματς με τους Βοιωτούς και η ρεβάνς στην Αγγλία μπορούσε να περιμένει. Κι αυτό έκαναν οι «ερυθρόλευκοι». Από τη Δευτέρα, όμως, η προσοχή όλων έχει στραφεί στη ρεβάνς με την Μπέρνλι, την Πέμπτη στο «Τερφ Μουρ» (30/08, 21:45).

Ο Πορτογάλος τεχνικός έδωσε το στίγμα για τη συνέχεια και το προσεχές ματς στο Νησί. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός δεν θα πάει στην Αγγλία για να διαφυλάξει το 3-1 με το οποίο νίκησε την ομάδα του Σον Ντάις στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Θα πάει στο Νησί με στόχο τη νίκη. Μόνο έτσι θα μπορέσει να πετύχει σίγουρα το στόχο του. Εάν οι «ερυθρόλευκοι» μπουν στο γήπεδο για να κρατήσουν το αποτέλεσμα, αυτό θα είναι άκρως επικίνδυνο. Εξάλλου, δεν είναι αυτή η φιλοσοφία του Μαρτίνς κι αυτό εξήγησε τώρα που ξεκίνησε η προετοιμασία για τον επαναληπτικό με την αγγλική ομάδα.