Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό και ήδη ξεκίνησε το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό και ήδη ξεκίνησε το σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ο Άρης έκανε τρεις μεταγραφές ενώ ο Παναθηναϊκός έδωσε μια πρώτη γεύση για τη νέα του φανέλα.

Δίπλα στον Αντόνιο Κορδόν ποζάρει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Ο 42χρονος βρίσκεται από χθες στη χώρα μας και είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού. Η νέα –αμιγώς Ισπανική – εποχή των ερυθρόλευκων είναι γεγονός.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έχω πολλή όρεξη να δουλέψω θα πω περισσότερα στη συνέντευξη τύπου», ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Στον Άρη, η χθεσινή ήταν ημέρα μεταγραφών.

Πρώτος ανακοινώθηκε ο 29χρονος μέσος Ντομαγκόι Πάβισιτς, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια. Στη συνέχεια έγινε γνωστή η απόκτηση για έναν χρόνο του Λευτέρη Χουτεσιώτη, που πέρυσι υπερασπιζόταν την εστία του Ιωνικού, αλλά και του Κοσταρικανού αριστερού μπακ Ρόναλντ Ματαρίτα, επίσης για τρία χρόνια.

Με ένα βίντεο, ο Παναθηναϊκός έδωσε στον κόσμο του μία πρώτη γεύση από την φανέλα της επόμενης σεζόν. Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει απόψε, στις 21:00 σε εκδήλωση στο Ζάππειο.

Στα αγωνιστικά, ο Μπερναρ ήρθε χθες στη χώρα μας, προπονήθηκε κανονικά και μετά την απολογία του για την καθυστερημένη επιστροφή του, αναμένεται να τιμωρηθεί με βάση τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.