Η πασίγνωστη Ισπανική σειρά «La Casa De Papel» σχολίασε με τη σειρά της στον επίσημο λογαριασμό της στα Social Media, το κορεό που άφησε την Ευρώπη με το στόμα ανοικτό

Αίσθηση σε όλη την Ευρώπη έχει κάνει αφενός η εμφάνιση της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, επί της Μίλαν και αφετέρου το εκπληκτικό κορεό που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Αρκετά Μέσα του εξωτερικού «έπαιξαν» και σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια, τη βραδιά στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μάλιστα, ειδική αναφορά έκανε ακόμα και το Netflix

Με «3.000 Στροφές» και 45.000 θεατές: Ο ΛΕΞ έβαλε «φωτιά» στο Καυτανζόγλειο (vids)
Με «3.000 Στροφές» και 45.000 θεατές: Ο ΛΕΞ έβαλε «φωτιά» στο Καυτανζόγλειο (vids)

Δείτε το σχετικό σχόλιο:

Όμως, ασχολίαστο δεν άφησε το εν λόγω κορεό και η πασίγνωστη Ισπανική τηλεοπτική σειρά «La Casa De Papel», μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της. Το μήνυμά τους ήταν το «Με ένα καλό σχέδιο μπορείτε να πάρετε τα πάντα».

Δείτε τη δημοσίευσή τους:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.