Να περάσει ο επόμενος αλλά τουλάχιστον μην έχει καινούργιο αυτοκίνητο...

Η μαφιόζικη επίθεση κατά του αθλητικού δικαστή της ΕΠΟ με σαφέστατο μήνυμα και συγκεκριμένο αποδέκτη η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου την καταδίκασε με ανακοίνωση της πλην όμως ενεργώντας και σαν εισαγγελέας δείχνει στις αστυνομικές αρχές που θα πρέπει να ερευνήσουν.

Τα “Τσακάλια” της ΕΠΟ σε ρόλο επιθεωρητή Κλουζό στην ανακοίνωση τους:  “Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει την αποδοκιμασία και τον αποτροπιασμό της για την καταγγελθείσα επίθεση στο όχημα μέλους του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών και του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Εν όψει της ολοκλήρωσης της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει επίσης την έκπληξή της για την προσπάθεια συγκεκριμένων ΜΜΕ να συνδέσουν τη συγκεκριμένη επίθεση τόσο με υποθέσεις που πρόκειται να εξεταστούν στο ΔΔΠ όσο και με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο συνολικά.”

Ακριβώς λίγες ώρες μετά την επίθεση στον αθλητικό δικαστή που θα εξέταζε εντελώς συμπωματικά  υπόθεση που αφορά την έκπτωση μελών της διοίκησης μετά από σοβαρές παραλήψεις και ενώ η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της, έβγαλαν το πόρισμα τους.

Δεν σταματάει η σαπίλα…

Αρχικά ότι δεν σχετίζεται με αυτό το θέμα η επίθεση και παράλληλα κατακεραυνώνει τα ΜΜΕ που συνδέουν αυτή την υπόθεση με την δικαστική έρευνα. Φυσικά δεν ξέρω αν ενημέρωσαν τις αρχές να μην τρέχουν τζάμπα να βρουν τους δράστες αφού έλυσαν αυτοί την υπόθεση και την ίδια στιγμή ο ανώτατος δικαστικός που υπέστη την επίθεση που δεν ασχολείται να σημειωθεί με ποινικές υποθέσεις υπέβαλε την παραίτηση του από την ΕΠΟ.

Τέλος καλό όλα καλά η αστυνομία σύμφωνα με την ΕΠΟ μην χαλάσει εργατοώρες να βρει τους δράστες μην ψάχνουμε τις κάμερες τζάμπα αφού στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστείων ο  Ταξίαρχος Παναγιώτης Κολιντζάς με τις κάμερες έχει πολύ δουλεία και μάλλον καθυστερεί να βρει πλάνα.

Επίσης τι σχέση μπορεί να έχει για την ΕΠΟ η επίθεση στον  δικαστής που συμμετέχει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της που είχε τον  φάκελο της αναψηλάφησης στα χέρια του μόλις λίγες ώρες προτού δει ένα παλούκι καρφωμένο στο παρμπρίζ του καινούργιο του  αυτοκινήτου του.

Απλά να περάσει ο επόμενος αλλά τουλάχιστον μην έχει καινούργιο αυτοκίνητο και να έχει φροντίσει να έχει ασφάλεια για σπάσιμο παρμπρίζ!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24