Η ηδονή τεράστια, ανάλογη των θριάμβων του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ. Θυμηθείτε την τριάρα επί του Παναθηναϊκού, στο ματς της Ριζούπολης.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπιζαν τον Παναθηναϊκό, το 2003 στις 11/5 σε ένα από τα ματς που έγραψαν ιστορία. Ιστορία με χρυσά γράμματα για τους ερυθρόλευκους και ημέρα ντροπής για τους πράσινους.

Ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο της Ριζούπολης, αφού άπαντες είχαν καταλάβει την κρισιμότητα της αναμέτρησης, συν τοις άλλοις επρόκειτο και για ντέρμπι αιωνίων. Ο ΛΑΟΣ του Θρύλου έκανε τα μέγιστα, για να ωθήσει τους παίκτες μας προς τη νίκη.

Ο Θρύλος της Ελλάδας κοντραριζόταν με τον Παναθηναϊκό, με φόντο το πρωτάθλημα Ελλάδος της χρονιάς εκείνης, αφού χρειάζονταν όχι μόνο τη νίκη, αφού με ήττα και ισοπαλία, το πλεονέκτημα πήγαινε στους πράσινους, αλλά και νίκη με δύο γκολ και πάνω.

Όχι μόνο πέτυχε το γκολ, από νωρίς με τον Τζιοβάνι, αλλά έφτασε σε διαστάσεις θριάμβου με την αξέχαστη τριάρα «καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0» να σφραγίζει το πιο μάγκικο πρωτάθλημα του Θρύλου.

Την αρχή στα γκολ έκανε μόλις στο 3’ ο βραζιλιάνος «μάγος», ενώ στο 15’ ο Γιαννακόπουλος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο ίδιος, στο 47ο λεπτό, έδωσε διαστάσεις θριάμβου πετυχαίνοντας το 3ο γκολ της ομάδας μας, σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα.

Οι κότες… ή οι παίκτες του Παναθηναϊκού: