Αντιμέτωπος με νέα νομικά μπλεξίματα βρίσκεται ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, με την υπόθεση του... Λαλάκη να έχει ρίξει στο πένθος το πορτοκαλί site. Η αθλητική διαπλοκή αναλύει.

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου καταδικάστηκε πέρυσι τελεσίδικα σε 6 μήνες φυλάκιση με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η συγκεκριμένη υπόθεση είναι άσχετη με τη νέα υπόθεση που απασχολεί το «site της αλήθειας» αυτή την περίοδο.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρoυ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να… «ράψει δεύτερο αστέρι» στη φάνελα του ποινικού μητρώου του, καθώς πέραν της συκοφαντικής δυσφήμισης, διώκεται ποινικά και για παράβαση προσωπικών δεδομένων, γιατί το site του είχε δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία από τη δικογραφία που είχε σχηματιστεί κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη για την περίφημη υπόθεση της δήθεν «συμμορίας» στην οποία ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αθωώθηκε πανηγυρικά με ομόφωνες αποφάσεις της δικαιοσύνης τόσο στα ποινικά δικαστήρια, όσο και στα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου που αποτελούνται από τακτικούς δικαστές.

Ο διευθυντής του SDNA αρχικά αθωώθηκε και πανηγύριζε:

Από την αρχή αυτής της υπόθεσης σε πρώτο βαθμό, ο διευθυντής του SDNA είχε… ενθουσιαστεί με τους τακτικούς δικαστές που τιμάνε τον όρκο τους:

Έλα όμως που η ποινική δικονομία δεν είναι τόσο απλή υπόθεση και τελικά ασκήθηκε αναίρεση στην υπόθεση και ο κ. Παπαθεοδώρου θα βρεθεί ξανά υπόδικος για την υπόθεση αυτή, καθώς έτσι αποφάσισαν οι δικαστές της χώρας στο πλέον ανώτατο επίπεδο, αυτό του Αρείου Πάγου, δεδομένου ότι η αθώωσή του δεν ήταν αμετάκλητη.

Τώρα λοιπόν που η Δικαiοσύνη έτσουξε το πορτοκαλί site, τα δεδομένα άλλαξαν και από εκεί που διαβάζαμε ότι οι τακτικοί δικαστές τιμάνε τον όρκο τους, διαβάζουμε ότι κάνουν θαύματα και είναι έκθετοι στην κοινή γνώμη!

Τελικά φαίνεται ότι το αν οι δικαστές τιμούν ή όχι τον όρκο τους, εξαρτάται από το αν βολεύουν οι αποφάσεις τους τον κ. Παπαθεοδώρου. Πέραν τούτου όμως, ο διευθυντής του SDNA προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, με ευθεία υπονοούμενα ότι οι δικαστές αποφασίζουν υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Μάλιστα, αφήνει αιχμές εναντίον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που πολλοί αποκαλούν «Παναθηναϊκάκια», λησμονώντας ότι είχε απαγορεύσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη να συμμετάσχει σε συνάντηση των ιδιοκτητών των Big 4 το 2016 λόγω της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο που του είχε επιβληθεί:

Λησμόνησαν επίσης όταν αποκάλυπταν την εισαγγελική πρόταση προφυλάκισης Μαρινάκη το 2016 με κεντρική φωτογραφία από τις φυλακές Κορυδαλλού για να μείνουν τελικά με την όρεξη:

Λησμόνησαν τότε που ο Σταύρος Κόλκας εξυμνούσε και θεοποιούσε τους δικαστές επειδή ασκούσαν διώξεις στον Ολυμπιακό, αποκαλώντας «θεότητα» τον Ανακριτή Ανδρεάδη:

Φαίνεται λοιπόν πως οι δικαστές είναι «θεότητες» και «τιμούν τον όρκο τους» μόνο όταν μας βολεύει, σωστά; Για την ιστορία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός απαλλάχθηκαν παντού και μάλιστα ομόφωνα και επί της ουσίας. Σε ό,τι αφορά τον κ. Παπαθεοδώρου δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί. Φυσικά ο άνθρωπος έχει το τεκμήριο της αθωότητας και μέχρι να αποφασίσει η Δικαοουνη, δεν είναι ένοχος για την υπόθεση, ωστόσο η ουσία είναι ότι θα δικαστεί ξανά και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να καταδικαστεί για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, όπως καταδικάστηκε πέρυσι για συκοφαντική δυσφήμιση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ εκκρεμούν και άλλες μηνύσεις και αγωγές εναντίον του.

Αθλητική Διαπλοκή

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24