Οι «ερυθρόλευκοι» πυγμάχοι, λίγες ημέρες μετά τον τίτλο που κατέκτησαν στην Πάτρα, δείπνησαν σε εστιατόριο στα Καμίνια.

Πριν από λίγες ημέρες, για την ακρίβεια την προηγούμενη Κυριακή (9/12), η ομάδα Πυγμαχίας Ανδρών του Ολυμπιακού πανηγύρισε το δεύτερο σερί της Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Έναν τίτλο που είχαν κατακτήσει πριν καν φτάσουν οι αγώνες στην Πάτρα στην τελευταία τους ημέρα. Από το Σάββατο 8/12 είχαν αναδειχθεί ξανά Πρωταθλητές Ελλάδας.

Το βράδυ του Σαββάτου (15/12) οι αθλητές του Ολυμπιακού δείπνησαν σε εστιατόριο στα Καμίνια. Αποδεικνύοντας πώς κι αυτή η ομάδα, όπως όλες του Ολυμπιακού, είναι πρώτα από όλα μια οικογένεια και μετά μια ομάδα. Η ουσία, δε, είναι μια.

Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3: Ισόπαλη η ματσάρα στη Βαρκελώνη!
Μπαρτσελόνα – Ίντερ 3-3: Ισόπαλη η ματσάρα στη Βαρκελώνη!

Οι «ερυθρόλευκοι» Πρωταθλητές δήλωσαν πώς είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τον τίτλο τους, όποτε κι όπου τους ζητηθεί! Για να συνεχίσουν να οδηγούν ακόμα πιο ψηλά τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο και στην Πυγμαχία.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24