Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την αίτηση ανάκλησης του ΠΑΟ

Με 800 άτομα θα υποδεχθεί, τελικά, τον Ολυμπιακό, στο κλειστό της Κυψέλης, ο Παναθηναϊκός...

Ολυμπιακό

Με 800 άτομα θα υποδεχθεί, τελικά, τον Ολυμπιακό, στο κλειστό της Κυψέλης, ο Παναθηναϊκός, για την 2η αγωνιστική της Volley League. Και αυτό, διότι μετά από απόφαση του ΑΣΕΑΔ, η αίτηση ανάκλησης της ποινής των «πρασίνων» απορρίφθηκε.

Θυμίζουμε, η ποινή που είχε επιβληθεί αρχικά στον Παναθηναϊκό ήταν μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, η οποία θα εκτιόταν στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Στη συνέχεια, η εν λόγω ποινή αναιρέθηκε, επιτρέποντας στον ΠΑΟ να έχε στο πλευρό του 800 άτομα για την αναμέτρηση με τον Θρύλο, τα οποία θα ήταν, όμως, δηλωμένα σε λίστα.

Οι «πράσινοι» προσέφυγαν στον αθλητικό δικαστή, ζητώντας να αγωνιστούν κανονικά με τους οπαδούς τους απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο η προσφυγή τους απορρίφθηκε.

«Η Αθλητική Δικαστής στην Συνεδρίαση της Τετάρτης, 17.10.2018 σχετικώς με την υπ. αριθ. 543 κλήση προς το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συζήτηση της υπ.αριθ. 542/8.10.2018 αίτησης ανάκλησης της υπ. αριθ. 13/2018 απόφασης Μ.Δ.Ο. Ε.Ο.ΠΕ., απέρριψε την εν λόγω αίτηση», αναφέρει χαρακτηριστικά η απόφαση.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης