Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της μεταγραφής του Ματιέ Βαλμπουενά για τον Θρύλο, αφού σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα έχουν μείνει μονάχα τα διαδικαστικά. Σύμφωνα με το «futbolarena.com» η μεταγραφή έχει «κλειδώσει». Μάλιστα, αναφέρεται πως στις επόμενες ώρες θα υπάρχουν και ανακοινώσεις. Επίσης, τις επόμενες μέρες, το πολύ έως την Τρίτη το πρωί, ο παίκτης θα […]

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα της μεταγραφής του Ματιέ Βαλμπουενά για τον Θρύλο, αφού σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα έχουν μείνει μονάχα τα διαδικαστικά.

Σύμφωνα με το «futbolarena.com» η μεταγραφή έχει «κλειδώσει». Μάλιστα, αναφέρεται πως στις επόμενες ώρες θα υπάρχουν και ανακοινώσεις.

Επίσης, τις επόμενες μέρες, το πολύ έως την Τρίτη το πρωί, ο παίκτης θα βρίσκεται με τις βαλίτσες του στο αεροδρόμιο, με προορισμό την χώρα μας. Συν τοις άλλοις, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά 90,1» τόνισε για τον Γάλλο σταρ χαρακτηριστικά: «Θα δείτε όταν θα τον ανακοινώσουμε τον παίκτη και είναι καλός παίκτης…».

Ουσιαστικά επισημοποιεί την απόκτησή του…