Την Τρίτη στο Καραΐσκάκη θα παίξει μπάλα και ο κόσμος

Την Τρίτη το βράδυ, θα είναι η επιβράβευση η στήριξη και η αποθέωση της ομάδας από τους χιλιάδες ερυθρόλευκους που θα κατακλύσουν το γήπεδο Καραΐσκάκη!!!     


Ακόμα 90΄ λεπτά μέσα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απομένουν για τον Ολυμπιακό ώστε να σφραγίσει την πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ  μετά το 0-1 μέσα στην Τουρκία!

Αγωνιστικά και τακτικά ο κ Μάρτινς θα προσεγγίσει το παιχνίδι όπως έκανε και στα υπόλοιπα ματς και σίγουρα μας κάνει να αισθανόμαστε ότι ξέρει σίγουρα κάτι παραπάνω από όλους εμάς για να οδηγήσει την ομάδα στα παιχνίδια με την Πόρτο.

Αυτό όμως που πρέπει να μας κάνει όλους εμάς να παίξουμε μπάλα και εμείς με τον δικό μας τρόπο την Τρίτη το βράδυ, είναι η επιβράβευση η στήριξη και η αποθέωση της ομάδας από τους χιλιάδες ερυθρόλευκους που θα κατακλύσουν το γήπεδο Καραΐσκάκη!!!     

Ο υπέροχος κόσμος του Ολυμπιακού φυσικά δεν χρειάζεται να αφήσει διαπιστευτήρια σε κανέναν αφού ουκ ολίγες φορές έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλη την Ευρώπη αναγκάζοντας τους αντιπάλους να μιλήσουν με τα καλύτερα λόγια για την καυτή έδρα του Καραϊσκάκη.   

Ο αγώνας όμως με του Τούρκους παρά το 0-1 παραμένει σημαντικός και κρίσιμος. Πρώτον γιατί ποτέ μια πρόκριση δεν έχει κριθεί σε ένα παιχνίδι και δεύτερον γιατί οι Τούρκοι για πολλούς και γνωστούς λόγους θα να τα δώσουν όλα για να καταφέρουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ.

Από την δική μας πλευρά του απλού κόσμου που ήδη έχει κάνει το καθήκον του σε πρώτη φάση εξαντλώντας τα εισιτήρια της αναμέτρησης, θα παίξουμε και εμείς μπάλα. Θα αποδείξουμε ότι όντος είμαστε ο 12ατος παίκτης και θα κάνουμε μαζί με την ομάδα να γέρνει το γήπεδο Καραϊσκάκη από το πρώτο λεπτό μέχρι το φινάλε.

Οι προκλήσεις των Τούρκων τόσο πριν το πρώτο παιχνίδι κατά την διάρκεια με το «αισχρό πανό» που είχαν αναρτήσει όσο και στο φινάλε του αγώνα με όσα διαδραματίστηκαν στην φυσούνα και τα αποδυτήρια , χρήζουν απάντησης!

Απάντησης όμως μέσα στα όρια και τα πλαίσια που μας αρμόζουν σαν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο χωρίς παρεκτροπές χωρίς προκλήσεις που μπορεί να μας κοστίσουν , αλλά με την φωνή μας και την ψυχή μας θα κάνουμε το Γεώργιος Καραϊσκάκης αντάξιο του ονόματος του!!!   

Διάβασε επίσης