Την Κυριακή θα αρχίσει η σειρά των τελικών των πλέι οφ της Basket League στο ΟΑΚΑ, έδρα του Παναθηναϊκού, που έχει το σχετικό πλεονέκτημα.

Οι ημιτελικοί των πλέι οφ ολοκληρώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν άφησαν περιθώρια σε ΠΑΟΚ και Προμηθέα να αμφισβητήσουν την ανωτερότητά τους. Προκρίθηκαν αμφότεροι με σκορ 3-0 στους τελικούς των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον για 13η συνεχόμενη φορά με έπαθλο τον τίτλο του πρωταθλητή.

Οι τελικοί θα αρχίσουν την Κυριακή 3/6 στο ΟΑΚΑ, την έδρα του Παναθηναϊκού, που έχει το σχετικό πλεονέκτημα. O δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ την Πέμπτη 7/6 και ο τρίτος και πάλι στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 10/6. Αν χρειαστούν τέταρτος και πέμπτος αγώνας, θα γίνουν στις 14/6 και 17/6 αντίστοιχα.

Η σειρά του μικρού τελικού μεταξύ Προμηθέα και ΠΑΟΚ θα γίνεται μία μέρα πριν από τους τελικούς. Θα αρχίσει δηλαδή το Σάββατο 2/6 στην Πάτρα, θα συνεχιστεί την Τετάρτη 6/6 στη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο 9/6 στην Πάτρα ξανά. Τετάρτη 13/6 και Σάββατο 16/6 θα γίνουν, αν χρειαστούν, το τέταρτο και πέμπτο παιχνίδι αντίστοιχα.