Ο Βασίλης Σπανούλης απάντησε για την... αποθέωση των φίλων του Παναθηναϊκού, με άκρως αφοπλιστικό και μάγκικο τρόπο!

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο άνθρωπος που «υπέγραψε» τη μεγαλύτερη στιγμή της Μονακό με την πρόκριση στον τελικό της Euroleague, βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων όχι μόνο για τα αγωνιστικά του επιτεύγματα. Αλλά και για μία απρόσμενη εξέλιξη στις εξέδρες της Etihad Arena.

Κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, ακούστηκαν συνθήματα υπέρ του από φίλους του Παναθηναϊκού. Μια εικόνα που εξέπληξε πολλούς, ειδικά δεδομένου του παρελθόντος του ως αρχηγού και ηγέτη των «ερυθρόλευκων».

Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί
Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί

Ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου πριν τον μεγάλο τελικό με τη Φενέρμπαχτσε, και η απάντηση του «Kill Bill» ήταν ξεκάθαρη:

«Δεν κατάλαβα τι έγινε, δεν το άκουσα γιατί ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι για μένα το δεύτερο σπίτι μου, είναι οικογένεια», δήλωσε χαρακτηριστικά. Κανονικό ΓΛΕΝΤΙ από εκείνον!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.