Ο Φώτης Ρουμελιώτης σχολίασε το 1-1 του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν, τονίζοντας την υπεροχή, την ατυχία και το «μέταλλο» της ομάδας του Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Αϊντχόφεν, όμως η συνολική του εικόνα άφησε θετικό αποτύπωμα και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Ο Φώτης Ρουμελιώτης, μιλώντας μετά τη λήξη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στάθηκε στην αγωνιστική υπεροχή των «ερυθρόλευκων» και στην ατυχία που τους στέρησε τη νίκη.

Ο δημοσιογράφος του THRYLOS24.GR υπογράμμισε ότι ο Θρύλος παρουσιάζει πλέον ωριμότητα, αγωνιστική πειθαρχία και πλάνο, στοιχεία που δείχνουν ομάδα έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Τέλος, ο Ρουμελιώτης έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο Champions League.

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του Θρύλου
Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν: Αυτή είναι η πιθανή ενδεκάδα του Θρύλου

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thrylos24.gr (@thrylos24_.gr)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.