Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού εμψύχωσαν τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως ο Μπαρτζώκας είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής και ζήτησαν να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν οι παίκτες μας, ώστε να ολοκληρωθεί με ψηλά το κεφάλι η χρονιά!

Υπάρχει ένα γνωστό σύνθημα που λέει «θα ‘ναι παντού κοντά, η Θύρα η 7»…

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού στηρίζουν εμπράκτως την ομάδα, αποδεικνύοντάς το και σε περίοδο πανδημίας, καθώς έδειξαν στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες πως τους εμπιστεύονται και τους έχουν εμπιστοσύνη.

Αντιπροσωπεία των «ερυθρόλευκων» οπαδών του Θρύλου βρέθηκε στο ΣΕΦ και στην προπόνηση των Πειραιωτών, ώστε να εκφράσει την πίστη και τη στήριξη στο έργο του προπονητή και των παικτών, ενόψει της συνέχειας!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού τόνισαν στον προπονητή μας πως τον θεωρούν τον κορυφαίο Έλληνα προπονητή, ζητώντας επίσης από την ομάδα να ανεβάσει την απόδοσή της, ώστε να συνεχίσει να προσπαθεί και να παίξει όσες ελπίδες έχει, για πρόκριση στην οκτάδα! Και να ολοκληρωθεί η χρονιά με ψηλά το κεφάλι!

Φυσικά, η πλευρά των Πειραιωτών, με τον Μπαρτζώκα αλλά και τους παίκτες, ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξή τους και έδωσαν την υπόσχεση πως θα τα δώσουν όλα μέχρι το φινάλε, για τον ΛΑΟ του Θρύλου!